Troms Quest 2021 – AVLYST

Styret i trekkhundklubben har i dag blitt enige om at vi ikke blir å kunne arrangere Troms Quest 2021. Langtidsvarselet til Storm viser tom. 11.02 og det meldes svært lite nedbør. Uten snø, er det fryktelig vanskelig å arrangere løp. Vi vil bruke tiden godt frem mot 2022, og se på nye løyper og varianter av løpet. Dersom det er noen som har innspill eller ønsker om hva dere som kjørere ønsker ut av løpet, så send dette gjerne til meg på PM!

Alle deltakere vil få tilbakebetalt hele startkontigenten, og arbeidet med dette begynner i morgen. Skulle du ha spørsmål eller lignende knyttet til dette, ta kontakt med Renate Strugstad Paulsen, 928 84 242.

.

Da satser vi på at neste sesong blir snørik og uten Covid-19, og håper på å se dere alle sammen til start igjen neste sesong!
/Ingvild