TQ 2021 utsatt!

Lille Rosta mandag 4. januar 1130. Foto: Anne-Gretha Figenschau.

Hei alle sammen!
Selv om Rostavannet har lagt is, har vi dessverre kun et tynt lag med potesnø her i indre Troms. Det ser heller ikke lovende ut på langtidsvarselet, så vi ser ingen annen løsning enn å forsøke å flytte løpet. Det er vanskelig å finne en passende helg, både for å flytte langt nok for å gjøre det beste ut av forholdene, men heller ikke for langt i forhold til andre løp. Vi har derfor landet på helgen 13.-14. februar. Vi vet at det da vil kollidere med Bergebyløpet, så om noen av dere som allerede er påmeldt av den grunn (eller noen annen) ikke får mulighet å delta på Troms Quest, vil det være mulig å få tilbakebetalt hele summen på startavgifta. I såfall må dere ha meldt dere av INNEN 20.01.21. Gi beskjed til Tore Figenschau (91869132 eller tore@signaldalen.no)
.
Nå får vi bare krysse fingrene for at vi får snøfall innen kort tid, så vi får muligheten til å lage gode spor og et trivelig løp når den tid kommer.
/Ingvild